Acest site are suport limitat pe browserul tău. Îți recomandăm să folosești Edge, Chrome, Safari sau Firefox.

Transport de maxim 8.98 lei oriunde în România și gratuit pentru comenzi peste 200 lei!
Coșul

Campanii

Mayie te trimite în Japonia!

Mayie te trimite în Japonia!

Comandă de minim 100 de lei de pe www.mayie.ro până cel târziu pe 10 septembrie 2023 ora 23:59 și poți câștiga o excursie de două săptămâni, în doi, în Japonia.
Japonia nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este îmbinarea perfectă între tradiții și modernitate. De la etica samurailor până la ceremonia ceaiului, la parcurile cu flori de cireș, la trenurile de mare viteză și la industria de skincare celebră în toată lumea, Japonia te va fermeca și nu vei uita această excursie niciodată!

Excursia include:
 • o incursiune în valoare de 8000 de euro, de aproape două săptămâni pentru tine și încă o persoană aleasă de tine în inima Japoniei cu vizite în orașele importante și în locațiile cele mai faine!
 • vei cunoaște pe viu celebra cultură japoneză.
 • te vei plimba prin Tokyo, Osaka, Hiroshima, insula Maiyajima, Kyoto, Nara, Kamakura, Muntele Fuji, vei călători cu trenul de mare viteză și vei vizita multe obiective celebre printre care castelul Nijo, Pavilonul de Aur, templul Zen Ryoanji cu celebra gradină de pietre, templul Todaiji cu cea mai mare statuie de bronz a lui Buddha, parcul Căprioarelor unde te vei plimba printre 1300 de căprioare libere, cartierul gheișelor, templul Fushimi, templul UNESCO Kiyomizudera, castelul Himeji, grădinile palatului imperial din Tokyo, vei cumpăra cele mai faine produse din zona comercială Ginza unde un metru pătrat de teren costa 500.000 de dolari, altarul împăratului Meiji, parcul Yoyogi, Shibuya Scramble Square, celebra statuie a câinelui Hachiko (vă recomandăm și filmul Hachiko), zona Shinjuku, apele termale Hakone, plajele de surf din Kamakura
 • vei trăi aproape 2 săptămâni în mijlocul a ceea ce are Japonia mai bun de oferit.
 • un ghid foarte fain, cu cele mai bune recenzii, vorbitor atât de limba română cât și de limba japoneză va fi lângă tine permanent ca să te ajute cu orice ai nevoie.
 • este o excursie de grup, organizată profesionist cu ajutorul unei agenții de turism cu experiență în Japonia pentru ca tu să nu te preocupi de nicio chestiune organizatorică.
 • îți vei alege o prietenă, un prieten, un soț sau soție sau pe cine dorești să împărtășească aceasta experiență cu tine și vă trimitem împreună în această exotică excursie în luna mai 2024.
 • *în caz de situații neprevăzute, pot apărea mici modificări la program
Termeni și condiții:
 • înscrierea la concurs se face automat pentru comenzile plasate pe www.mayie.ro între 10 august 2023 și 10 septembrie 2023 ora 23:59. Participă la concurs doar comenzile a căror colete au fost recepționate și plătite de client cel tarziu pana pe 20 septembrie 2023. Comenzile anulate sau returnate nu vor participa la concurs.
 • Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți computerizată. Extragerea va fi făcută între 15 și 22 septembrie 2023 și va și afișată public pe pagina de facebook www.facebook.com/mayiecosmetics
 • Câștigătorul excursiei în Japonia va putea alege o a doua persoană împreună cu care va merge în excursie
 • Premiul nu poate fi convertit în bani, premiul este strict sub forma excursiei în Japonia prezentată pe această pagină

Perioada: 10 august 2023 - 10 septembrie 2023
_______________________

Vara 2023 vine cu produse noi!


Am lansat cele mai apetisante, mai hidratante și mai catifelate produse pentru pielea corpului!

Vanilla Yum Yum îți va face pielea fină și catifelată ca de prințesă iar Vanilla Golden Glam va oferi pielii tale o strălucire cu nuanțe aurii, ca de zeiță!

Sunt produse proaspăt lansate așa că în luna august te bucuri de ele la preț redus!

Îți dorim o vară ca-n povești!

Perioada: 1 iunie 2023 - 31 august 2023