Acest site are suport limitat pe browserul tău. Îți recomandăm să folosești Edge, Chrome, Safari sau Firefox.

Transport începând de la 8.98 lei oriunde în România și gratuit pentru comenzi peste 300 lei!
Comandă de 400 de lei pentru 15% reducere!
Coșul

Campanii

Concurs de Valentine's!

Cum să nu organizăm la Mayie ceva superb chiar în Luna Iubirii?
Poți câștiga un weekend în doi într-un loc cu rating excepțional chiar la noi în țară, la 12 km de Castelul Banffy, în satul Sălicea.

Mai exact La Mesteceni - zonă cu funcțiuni SPA și un loc cu stări de bine! In această oază de liniște și relaxare situată în inima naturii, unde fiecare oaspete experimentează stări de bine și deplina conectare cu mediul înconjurător,

Vă veți bucura un weekend întreg și de meniu a la carte, masaj, saună uscată și umedă, piscină interioară cu apă dulce încălzită, jacuzzi exterior, zonă de lectură și zonă de arts and crafts, toate acestea intr-un decor de vis.

Când? În weekendul 29-31 martie. De ce atunci? Pentru că în seara de 30 martie gazdele faine organizează și un supereveniment: vă vor surprinde cu o cină cu meniu pregătit de chef Vincent Lointrier, cu patru preparate, wine pairing și o oră de muzică live.

Dacă îți sună bine un weekend de vis cu cineva iubit, participă la campania Mayie cumpărând în perioada 13-29 februarie de pe mayie.ro produse în valoare de minimum 100 de lei și intri automat în tragerea la sorți care va avea loc pe frumoasa dată de 1 martie.

Vă iubim!

Termeni și condiții:
 • Campania începe oficial pe 13 februarie 2024, ora 00:00 și se termină pe 29 februarie 2024, la ora 23:59
 • Toate comenzile de cel puțin 100 de lei plasate pe www.mayie.ro în perioada campaniei intră automat la tombolă
 • Extragerea câștigătoarei se face prin random.org pe 1 martie 2024 și va fi difuzată pe pagina de facebook Mayie

Perioada: 13-29 februarie 2024
_______________________

Black Friday vine cu 50% reducere!

Black Friday cu 50% reducere la toate produsele individuale Mayie
Vineri, 10 noiembrie 2023, începe Black Friday cu superreduceri pe bune la Mayie!
Toate produsele individuale sunt reduse cu 50% pe mayie.ro pentru voi toți!
Este cel mai așteptat eveniment de online shopping al anului iar noi am avut grijă să-ți pregătim ce este mai bun!
 
În plus, dacă ești client +YOU Mayie, înseamnă că ne-ai onorat brandul cu încrederea ta atunci când ai plasat prima comandă de pe mayie.ro. Așa că acum este rândul nostru să îți mulțumim cu acces prioritar la stocurile noastre de Black Friday!

Termeni și condiții:
 • Campania începe oficial pe 10 noiembrie 2023, ora 00:00 și se termină pe 10 noiembrie 2023, la ora 23:59
 • Toate produsele individuale, absolut toate, au reducere de 50% pe durata campaniei
 • Pachetele speciale și rutinele sunt reduse cu 30%, la acestea nu se aplică reducerea de 50% de la produsele individuale
 • Clienții existenți Mayie beneficiază de acces prioritar la stocurile de Black Friday și sunt anuntați prin email sau SMS cum pot profita de prioritate

Perioada: 10 noiembrie 2023
_______________________

Mayie te trimite în Japonia!

Mayie te trimite în Japonia!

Comandă de minim 100 de lei de pe www.mayie.ro până cel târziu pe 10 septembrie 2023 ora 23:59 și poți câștiga o excursie de două săptămâni, în doi, în Japonia.
Japonia nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este îmbinarea perfectă între tradiții și modernitate. De la etica samurailor până la ceremonia ceaiului, la parcurile cu flori de cireș, la trenurile de mare viteză și la industria de skincare celebră în toată lumea, Japonia te va fermeca și nu vei uita această excursie niciodată!

Excursia include:
 • o incursiune în valoare de 8000 de euro, de aproape două săptămâni pentru tine și încă o persoană aleasă de tine în inima Japoniei cu vizite în orașele importante și în locațiile cele mai faine!
 • vei cunoaște pe viu celebra cultură japoneză.
 • te vei plimba prin Tokyo, Osaka, Hiroshima, insula Maiyajima, Kyoto, Nara, Kamakura, Muntele Fuji, vei călători cu trenul de mare viteză și vei vizita multe obiective celebre printre care castelul Nijo, Pavilonul de Aur, templul Zen Ryoanji cu celebra gradină de pietre, templul Todaiji cu cea mai mare statuie de bronz a lui Buddha, parcul Căprioarelor unde te vei plimba printre 1300 de căprioare libere, cartierul gheișelor, templul Fushimi, templul UNESCO Kiyomizudera, castelul Himeji, grădinile palatului imperial din Tokyo, vei cumpăra cele mai faine produse din zona comercială Ginza unde un metru pătrat de teren costa 500.000 de dolari, altarul împăratului Meiji, parcul Yoyogi, Shibuya Scramble Square, celebra statuie a câinelui Hachiko (vă recomandăm și filmul Hachiko), zona Shinjuku, apele termale Hakone, plajele de surf din Kamakura
 • vei trăi aproape 2 săptămâni în mijlocul a ceea ce are Japonia mai bun de oferit.
 • un ghid foarte fain, cu cele mai bune recenzii, vorbitor atât de limba română cât și de limba japoneză va fi lângă tine permanent ca să te ajute cu orice ai nevoie.
 • este o excursie de grup, organizată profesionist cu ajutorul unei agenții de turism cu experiență în Japonia pentru ca tu să nu te preocupi de nicio chestiune organizatorică.
 • îți vei alege o prietenă, un prieten, un soț sau soție sau pe cine dorești să împărtășească aceasta experiență cu tine și vă trimitem împreună în această exotică excursie în luna mai 2024.
 • *în caz de situații neprevăzute, pot apărea mici modificări la program
Termeni și condiții:
 • înscrierea la concurs se face automat pentru comenzile plasate pe www.mayie.ro între 10 august 2023 și 10 septembrie 2023 ora 23:59. Participă la concurs doar comenzile a căror colete au fost recepționate și plătite de client cel tarziu pana pe 20 septembrie 2023. Comenzile anulate sau returnate nu vor participa la concurs.
 • Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți computerizată. Extragerea va fi făcută între 15 și 22 septembrie 2023 și va și afișată public pe pagina de facebook www.facebook.com/mayiecosmetics
 • Câștigătorul excursiei în Japonia va putea alege o a doua persoană împreună cu care va merge în excursie
 • Premiul nu poate fi convertit în bani, premiul este strict sub forma excursiei în Japonia prezentată pe această pagină

Perioada: 10 august 2023 - 10 septembrie 2023
_______________________

Vara 2023 vine cu produse noi!


Am lansat cele mai apetisante, mai hidratante și mai catifelate produse pentru pielea corpului!

Vanilla Yum Yum îți va face pielea fină și catifelată ca de prințesă iar Vanilla Golden Glam va oferi pielii tale o strălucire cu nuanțe aurii, ca de zeiță!

Sunt produse proaspăt lansate așa că în luna august te bucuri de ele la preț redus!

Îți dorim o vară ca-n povești!

Perioada: 1 iunie 2023 - 31 august 2023