Acest site are suport limitat pe browserul tău. Îți recomandăm să folosești Edge, Chrome, Safari sau Firefox.

Transport începând de la 8.98 lei oriunde în România și gratuit pentru comenzi peste 300 lei!
Comandă de 400 de lei pentru 15% reducere!
Coșul

Kit de Presă

Îți mulțumim pentru interesul acordat brandului nostru! Aici poți găsi informații și materiale care-ți vor fi de ajutor pentru a face cunoscută povestea noastră.

Logo și imagini de brand

Mayie logo simplu - pentru fundal alb
Mayie logo Food For Skin - pentru fundal alb
Mayie logo cu informații - pentru fundal alb

Mayie logo simplu - pentru fundal negru
Mayie logo Food For Skin - pentru fundal negru
Mayie logo cu informații - pentru fundal negru

Cum lucrăm, certificări și calitate

Toate produsele noastre sunt 100% naturale, obținute din propriile noastre culturi de plante crescute organic sau din culturile fermierilor noștri din România. Atât noi cât și fermierii noștri urmează tehnologii organice de creștere a plantelor.

Pe partea de certificare BIO lucrăm în acest moment cu EcoCert România și EcoCert Franța.

Noi controlăm tot lanțul de producție, de la cultivarea plantelor, la recoltare și procesare (distilare pentru a obține uleiuri esențiale, presare la rece pentru a obține uleiuri vegetale sau măcinare pentru a obține pudre). Odată ce obținem materiile prime din plante, tot noi controlam și linia de formulări cosmetice, ambalare și punere pe piață. Totul are loc lângă Timișoara.

Apariții media

Seria Istorica DigiTV - aprilie 2014
Seria Istorica DigiTV - octombrie 2016
Seria Istorica DigiTV - mai 2018

Profesionistii in Retail - Wallstreet.ro - februarie 2017

Forbes Romania - octombrie 2015

Prezență socială
Povestea noastră

Plantele noastre cresc în ritmul lor organic și sănătos, ca pe vârf de munte.

Cine suntem noi? Suntem Irina și Tudor Panait.
Și aducem naturalul din câmpul sărutat doar de soare și ploaie în distileria noastră. De aici picură strop cu strop doar ulei esențial pur, superior, aromat. Suntem Mayie.

La fermă ne ocupăm cu mare grijă de lavanda noastră la fel cum au făcut-o și generațiile bătrâne pe vremea tinereții lor. Respectăm natura și nu folosim substanțe chimice în cultura noastră de lavanda. Ba mai mult, prin standardele noastre de sustenabilitate nu facem exces de zel nici cu substanțele naturale. Plantele noastre cresc în ritmul lor sănătos și organic, ca pe vârf de munte. Vă oferim astfel un ulei de lavandă cu un nivel maxim de componente active benefice.

Atenția la calitate continuă apoi în distilerie unde aducem flori de lavandă proaspăt recoltate din câmp și le transformăm într-un ulei de lavandă superior. Secretul uleiului de lavandă Mayie este dat de controlul foarte strict al procesului de producție. Începând cu apa proaspătă folosită la distilare și până la picăturile aromate de ulei esențial de lavandă, totul este 100% natural, nealterat, nediluat, fară solvenți sau aditivi și perfect potrivit pentru uz intern.

Pentru voi, păstrăm aroma intensă și nuanțele profunde ale uleiului nostru de lavandă numai în sticlă de calitate, omologată pentru utilizare alimentară. Atunci când coletul va ajunge la destinație, voi vă veți bucura de aceleași senzații de care ne bucurăm și noi.

Contact pentru presă

+40726785288
office@mayie.ro
str. Janos Hunyadi 15,
Dumbrăvița, Timiș 307160
România