Acest site are suport limitat pe browserul tău. Îți recomandăm să folosești Edge, Chrome, Safari sau Firefox.

Transport de maxim 10 lei pentru expedierile în România și gratuit pentru comenzi peste 200 lei!
Coșul

Cum să ai grijă de tenul tău în sezonul rece?

Postat de Raula Huțan pe
Pentru anotimpul rece, o soluție ideală sunt uleiurile presate la rece, care au și ele, factor de protecție – mic. Pe lângă protecția oferită, acestea hrănesc pielea în profunzime, iar tenul devine luminos și ferm.

Rutina coreeană de îngrijire a tenului

Postat de Raula Huțan pe

Îngrijirea tenului în Coreea de Sud a ajuns la rang de știință exactă sau obsesie națională (sănătoasă). De câțiva ani buni încoace, piața industriei cosmetice coreene a atras atenția la nivel global, iar multe din brandurile occidentale (de lux sau nu) au adoptat trendurile născute acolo.

Ce înseamnă un produs bio, eco, organic sau natural?

Postat de Alexandra Manolache pe
Termenii bio, eco și organic sunt de fapt echivalenți. Ei înseamnă unul și același lucru și fiecare producător alege unul din acești termeni pentru eticheta produsului în cauză. Singura diferență este că poate depinde de locul de proveniență. 

Top 13 uleiuri esențiale anti-aging

Postat de Alexandra Manolache pe
Natura a binecuvântat omul de-a lungul timpului cu nenumăratele ei comori care încântă simțurile. Lumea plantelor este o lume magică a remediilor, a stărilor de bine, a aromaterapiei și a frumuseții.

Top 11 uleiuri de înfrumusețare pentru ten (#7 te va surprinde)

Postat de Tudor Panait pe
În ultimii ani, în industria cosmetică și-au făcut simțită prezența din ce în ce mai mult uleiurile pentru îngrijirea tenului. Vorbim aici în primul rând despre uleiurile organice, 100% naturale, extrase prin presare la rece și aplicate ca un veritabil elixir de frumusețe în locul sau pe lângă crema de față.