Îngrijirea naturală a pielii

cosmeticele tale organice, sustenabile și românești

Am început să ne jucăm de-a lavanda în 2010 într-un balcon. Ne-am dedicat total și rezultatele au apărut repede iar acum deținem brandul de cosmetice Mayie.

Pasiunea și amprenta noastră unică sunt prezente în fiecare produs Mayie.
- Irina și Tudor Panait, fondatori Mayie

Arată-le și prietenilor tăi
povestea Mayie

2010

Prima încercare de a cultiva lavandă a Irinei și a lui Tudor

Primul rând de lavandă pe care l-au plantat cu mâna lor, complet manual. Totul a pornit lângă rezervația naturală Pișchia dintre dealurile Lipovei și Timișoara.

Fiind înconjurată de vulcani noroioși, izvoare de apă minerală și natură sălbatică, viitoarea Fermă Mayie a început să se formeze.

2013

Primul câmp înflorit de lavandă

Acești ani au reprezentat începutul cercetării avansate în tehnologii de extracție de substanțe naturale practicate de Tudor. Extracția de uleiuri esențiale, extracția de hidrolate naturale și concentrarea lor, extracția de uleiuri presate la rece și de micro particule vegetale ocupă și astăzi o parte însemnată din activitatea zilnică a lui Tudor.

Uleiul de Lavandă Mayie, care ulterior a devenit reprezentativ pentru noi, a fost dezvoltat pentru prima dată în acest an împreună cu prima noastră metodă de extracție de Apă de Lavandă.

2015

De la scară mică la scară mare

După câțiva ani de extracție de ingrediente naturale la scară mică și după o multitudine de lecții învățate, a venit primul pas către o distilerie industrială. Acesta este primul an în care am început să adunăm material vegetal din rețeaua de ferme pe care am început s-o construim anii precedenți. Astăzi această rețea se numește Rețeaua de Ferme Mayie.

Toate materialele procesate erau vândute vrac, inclusiv Uleiul de Lavandă.

2016

Primele rețete cosmetice

Primele rețete de bază au fost lansate pe piața de cosmetice naturale din România și un feedback foarte pozitiv a fost adunat de la clienți. În acel moment, factorul disruptiv de pe piață a fost metoda unică de a extrage ingredientele Mayie. Dat fiind succesul ingredientelor în sine, am continuat cercetarea în zona extractelor naturale pentru că acesta este și astăzi un factor care ne diferențiază pe piață.

Rețeta curentă de TONER Pentru Ten Sensibil este una dintre primele rețete create în această perioadă.

2018

Rețete cosmetice avansate

Timpul investit anii precedenți în cercetare de rețete 100% naturale și inovative a început să dea rezultate. Primul ser anti-aging avansat Mayie, Melissa Youth, a fost lansat.

2021

Extinderea gamei de produse

Anul 2021, aproape post-pandemic, este anul în care urmează să lansăm foarte multe produse noi cu funcții noi. Până la final de an vom lansa unul câte unul noile produse, de la ape micelare, tonere și esențe anti-aging până la măști și produse de corp!

Iată bestseller-ele Mayie

Melissa Youth

serum anti-aging

Cumpără acum!
Trandafir Bourbon

apă florală

Cumpără acum!
Măceșe

ulei de înfrumusețare

Cumpără acum!
Melissa Youth

serum anti-aging

Cumpără acum!
Trandafir Bourbon

apă florală

Cumpără acum!
Măceșe

ulei de înfrumusețare

Cumpără acum!

5 stele din 5!

Clienții ne apreciază pe toate mediile sociale!

Angela C

Hidrateză foarte bine, veșnica roșeață de care nu mai scăpam aproape a dispărut, tenul e mai curat și mai luminos. Am folosit apa de trandafir împreună cu uleiul de măceșe și sunt foarte mulțumită. Având în vedere că aceste produse sunt 100% naturale cred că sunt potrivite și pentru femeile însărcinate sau cele care alăptează. Totuși, rog echipei Mayie o confirmare în privința aceasta. Ps: Am fost plăcut impresionată de faptul că toate produsele sunt în recipiente de sticlă. De asemenea am apreciat și grija cu care coletul a fost ambalat și expediat. Mulțumesc!

Ioana Purcaru

Ser calitativ rezultate vizibile după 2 zile

Îl folosesc de 5 luni și cu siguranță când se termina voi cumpăra altul. Este catifelat, întra repede în piele și miroase demențial.

Titiana

O minunăție de ser pentru tenul meu normal/sensibil. Hidratează, matifiază, uniformizează pielea și micile imperfecțiuni, mirosul e foarte plăcut, iar beneficiile pe măsură. Vă felicit oameni frumoși pentru dăruirea, munca și respectul vostru pentru natură și clienți. Aștept să revină în stoc! Recomand cu drag și cu încredere!

Continua cumparaturile
Comanda ta

Nu ai produse in cosul de cumparaturi