Acest site are suport limitat pe browserul tău. Îți recomandăm să folosești Edge, Chrome, Safari sau Firefox.

Transport începând de la 8.98 lei oriunde în România și gratuit pentru comenzi peste 100 lei!
Comandă de 400 de lei pentru 10% reducere!
Coșul

Copy of Despre Mayie

 

Mayie, food for skin - cosmetice naturale

Cosmeticele Mayie sunt fabricate cu strictețe doar din ingrediente naturale, din respect pentru natură și pentru pielea clientilor. Pentru ca uleiul de lavandă Mayie sta la baza tuturor produselor, am ales să-l obtinem integral. Noi din plantele noastre.

La ferma ne ocupam cu mare grija de lavanda noastra la fel cum au făcut-o și generațiile bătrâne pe vremea tinereții lor. Respectăm natura și nu folosim substanțe chimice în cultura noastră de lavanda. Ba mai mult, prin standardele noastre de sustenabilitate nu facem exces de zel nici cu substanțele naturale. Plantele noastre cresc în ritmul lor sănătos și organic, ca pe vârf de munte. Îți oferim astfel un ulei de lavandă cu un nivel maxim de componente active benefice.

Atenția la calitate continuă apoi în distilerie unde aducem flori de lavandă proaspăt recoltate din câmp și le transformăm într-un ulei de lavandă superior. Secretul uleiului de lavandă Mayie este dat de controlul foarte strict al procesului de producție. Începând cu apa proaspătă folosită la distilare și până la picăturile aromate de ulei esențial de lavandă, totul este 100% natural, nealterat, nediluat, fară solvenți sau aditivi și perfect potrivit pentru uz extern si intern.

Pentru clientii nostri, păstrăm aroma intensă și nuanțele profunde ale uleiului nostru de lavandă numai în sticlă de calitate, omologată pentru utilizare alimentară. Atunci când coletul va ajunge la destinație, te vei bucura de aceleași senzații de care ne bucurăm și noi în fiecare zi.