Acest site are suport limitat pe browserul tău. Îți recomandăm să folosești Edge, Chrome, Safari sau Firefox.

Transport începând de la 8.98 lei oriunde în România și gratuit pentru comenzi peste 300 lei!
Comandă de 400 de lei pentru 15% reducere!
Coșul

Soluţia complet naturală pentru un ten mereu tânăr şi plin de vitalitate

Postat de Tudor Panait pe
Soluţia complet naturală pentru un ten mereu tânăr şi plin de vitalitate

Uleiurile presate la rece sunt un cadou prețios al naturii, iar multe dintre ele au efecte puternice, care contracarează efectele radicalilor liberi asupra tenului. Această armă “secretă” împotriva îmbătrânirii, bogată în antioxidanți, poate fi aliatul tău principal pentru obţinerea unui ten sănătos şi tânăr. 


Un lucru este bine ştiut: pielea își pierde elasticitatea și vitalitatea de-a lungul anilor. Regenerarea celulară îşi încetinește ritmul, rezervele naturale de hidratare a pielii se epuizează, iar toate acestea duc la apariţia pielii uscate, îmbătrânite şi cu un aspect nesănătos. 


Factorii de apariţie a ridurilor sunt diverşi, fie că vorbim despre cele de expresie, pe frunte, în jurul ochilor sau în zona obrajilor și a bărbiei. Cu toate acestea, să fim sinceri, nimeni nu poate stopa în totalitate procesul de îmbătrânire, însă poate fi încetinit. 


Soluţiile anti-aging de o calitate superioară conțin vitamine, extracte de plante și nutrienți. Aceste ingrediente sunt motivul principal care duc la obţinerea unui ten tânăr şi sănătos. Cele mai multe dintre ele reduc totodată impuritățile și porii măriţi. 


Pe lângă ajustarea acţiunilor din viaţa de zi cu zi, precum un somn calitativ, reducerea consumului alcool, abținerea de la fumat și protejarea împotriva radiaţiilor solare, tenul poate fi ajutat cu anumite produse complet naturale, special dedicate pentru prevenirea îmbătrânirii.


Uleiuri presate la rece cu efecte anti-aging


Uleiurile esenţiale menţionate în acest articol sunt obţinute numai prin distilarea naturală a inflorescenţelor, mugurilor, tulpinilor, frunzelor, rădăcinilor sau seminţelor. Pentru procesarea fiecărei plante în parte se respectă un proces de producţie specific şi riguros. 


Efectul benefic al acestora are loc atât asupra corpului, cât și a psihicului, deoarece mirosurile acționează direct asupra părții limbice a creierului. Acea zonă eliberează emoții de relaxare, încurajare, întărire, calmare sau curățare. La nivel fizic, ingredientele lor pe bază de plante sunt substanțe preţioase, care luptă împotriva procesului de îmbătrânire.

Iată mai jos selecţia noastră de soluţii cosmetice pentru ca tenul tău să fie mereu radiant, indiferent de vârstă:




Antioxidanţi naturali împotriva îmbătrânirii pielii


Uleiurile esențiale au un conținut ridicat de antioxidanți, acest lucru făcându-le ideale pentru protecţia pielii împotriva efectelor radicalilor liberi. Radicalii liberi declanșează stresul oxidativ şi creează daune asupra structurilor celulare şi a proteinelor. Efectul asupra pielii este vizibil: elasticitatea este slăbită, apar ridurile, iar îmbătrânirea pielii este accelerată.


Prin urmare, soluţia principală de contracarare a radicalilor liberi constă în antioxidanți. Multe dintre uleiurile esențiale sunt bogate în antioxidanți, astfel că acestea au un succes incredibil în îngrijirea pielii.

Îngrijirea pielii cu uleiuri esențiale 

Uleiul esenţial de lavandă


Uleiul esențial de lavandă are o reputație excelentă în domeniul cosmetic. Acesta are o gamă largă de utilizări și este un ulei foarte blând, care poate fi aplicat direct pe zona dorită. Ajută pielea să regenereze celulele, astfel încât să aibă un efect vizibil anti-îmbătrânire. Ba chiar mai mult, pot fi tratate cu această soluţie miraculoasă, atât petele cauzate de înaintarea în vârstă, cât și cicatricile. 


Are efect antiinflamator și poate ajuta la tratarea pielii sensibile, cu coşuri sau iritaţii. Uleiul de lavandă este util chiar și în cazul arsurilor solare. Prin intermediul sistemului limfatic, stimulează procesul de detoxifiere, drept urmare oferind pielii un aspect radiant. 


Uleiul esenţial de lavandă este adesea utilizat pentru:

  • Regenerare
  • Calmare
  • Purificare
  • Anti-aging

Uleiul de măceşe


Uleiul de măceșe şi uleiul din semințe de trandafir sunt două denumiri pentru unul și același produs: ambele sunt uleiuri vegetale obținute din semințele trandafirilor sălbatici. Această soluţie complet naturală nu numai că protejează împotriva apariţiei coşurilor, ci are şi efecte anti-aging puternice, datorită acidului linoleic pe care îl conține, un acid gras esențial.


Uleiul de măceşe este adesea utilizat pentru:


  • Tratarea pielii uscate
  • Eczeme, psoriazis și pete
  • Arsuri și răni la nivelul pielii
  • Leziuni și inflamații ale gingiilor și mucoasei bucale
  • Prevenirea îmbătrânirii tenului

Ulei de cătină


Fructele sale care abundă în vitamine au efecte puternice de vindecare, hidratare și protejare a tenului. Acesta este motivul principal pentru care uleiul de cătină apare în compoziţia multor produse cosmetice. Uleiul de cătină este extras din pulpă şi conține o mulțime de acizi grași nesaturați, vitamina E și caroten. Datorită ingredientelor sale, are un efect antiinflamator și de vindecare a rănilor, ceea ce îl face ideal pentru tratarea problemelor cauzate de acnee sau de soare.


Având efect de hidratare, este ideal și pentru pielea uscată, lăsând tenul suplu și moale. Ba chiar mai mult, uleiul de cătină protejează împotriva petelor pigmentare.  Cu numeroșii săi antioxidanți, cătina este şi un minunat agent anti-îmbătrânire. 

Melissa Youth

Serul anti-aging Melissa Youth Mayie este un produs 100% vegetal şi natural, obţinut după o perioadă lungă de cercetare şi testare a efectelor extractelor naturale din măceşe și roiniţă. Melissa Youth este un ser anti-aging foarte bogat în acizi graşi esenţiali, β-caroten, vitamina E şi vitamina D. 

Produsul este ideal pentru întinerirea sănătoasă a tenului, regenerând celulele în toate straturile sale, reducând ridurile şi ajutând la refacerea texturii pielii. Pe lângă aceste beneficii, iluminează tenul, elimină micile imperfecţiuni şi hidratează în mod uscat, pătrunzând adânc în piele. 

Uleiul esenţial de Melissa

Roiniţa este o plantă mai puţin cunoscută, însă a fost valorificată de către grecii antici, care o foloseau pentru a trata mușcăturile de câine și înțepăturile de scorpion. De curând, cercetătorii francezi i-au descoperit proprietăţile excelente anti-îmbătrânire. Uleiul de Melissa poate neutraliza efectele stresului oxidativ din razele UV, poluarea aerului sau chiar fumul de nicotină. 


Uleiul esențial întârzie procesul de îmbătrânire prematură a pielii prin inhibarea eliberării substanțelor inflamatorii. Stimulează producerea de colagen și elastină, oferind pielii fermitate și rezistenţă.


Sfat practic pentru reîntinerirea tenului: Amestecă 5% Ulei de Melissa Mayie cu 95% ulei de cocos virgin sau ulei de jojoba şi foloseşte acest ulei minune în fiecare seară după demachiere. 

Bonus: Apă de trandafir


Chiar dacă această soluţie nu este un ulei esenţial, apa de trandafir a fost folosită pentru îngrijirea pielii de secole, iar parfumul său de neegalat poate fi definiţia luxului. Pe lângă aroma fermecătoare, această soluţie conține multe ingrediente care sunt adevărate arme anti-îmbătrânire și ajută la vindecare, hidratare și combatere cu succes a semnelor de bătrânețe. Totodată îmbunătățește circulația sângelui, îmbunătățește acizii grași nesaturați, elasticitatea pielii şi acționează la refacerea ţesutului. 


Coşurile și zonele roşii ale pielii pot fi tratate cu doar câteva picături din apa de trandafir. Proprietățile antibacteriene permit pielii să se vindece mai repede și să se curețe în profunzime.

Concluzie

Stresul, deficiențele nutriționale, dezechilibrele hormonale și alte condiții de sănătate pot afecta vizibil aspectul pielii. Cu toate acestea, poţi obţine aspectul sănătos dorit! Acordând atenţie pielii tale, te vei putea bucura de diverse beneficii, precum mai multă strălucire şi vitalitate. 

Beneficiile de mai sus te-au convins să achiziţionezi unul dintre produse? Încearcă şi tu puterea vindecătoare a naturii: https://www.mayie.ro/ . Hrană pentru piele!

← Postări mai vechi Postări mai noi →


0 commentarii

Lasă un comentariu

Comentariile trebuie să fie aprobate înainte să fie publicate